MAT & DRYCK

Njut av vällagad mat i rustik historisk miljö. Slå er ned inomhus eller utomhus och njut av sjöutsikten till din måltid.

animated arrow white

I Siaröfortet Sommarcafé & Skärgårdskrog lagas maten från grunden. Vi värnar om råvarorna och brinner för att laga god mat som äts upp till sista saltkorn. Detta framför allt för att vi vill skicka er på en matresa men också för att minimera svinn och verka för en hållbarhet i restaurangen. Det är i restaurangen vi skapar utrymme för samtal om gemensamma upplevelser på och utanför ön. För oss är mat ett verktyg i det sociala samspelet mellan varandra. Här ute på ön vill vi tillsammans med er skapa härliga möten över god vällagad mat och välkomponerad dryck.

 

Vår meny är levande och föränderlig utifrån råvaror och efterfrågan. Aktuell meny jobbas just nu fram av köksmästaren och presenteras här inom kort. Vissa specialare erbjuds också och presenteras endast på plats under sommaren. 

Restaurangen fungerar även under lågsäsong som ett enklare Café med kaffe och något därtill. Om det suger i fikamagen så tar man sig hit. 

Sommartid öppnar vi upp vårat sommarcafé utanför huvudbyggnaden. Här serveras det ljuvlig glass från Väddö gårdsmejeri, svalkande dryck, något sött att äta eller något enklare matigt att döva hungern med.

SIARÖFORTET SKÄRGÅRDSKROG & CAFÈ

Öppettider 2024

SOMMAR (20 Juni - 18 Augusti)

Sommarcaféet och Skärgårdskrogen öppnar till midsommar. Krogen kommer att vara öppen på helgerna. övriga dagar går det att äta enklare lunch i sommarcaféet.

Sommarcaféet
Skärgårdskrogen
Måndag-Fredag 11-17
Fredag 17-22
Lördag-Söndag 11-16
Lördag 12-22
Söndag 12-15

Hålltider i Restaurangens kök under helgerna sommaren 2024

Frukost serveras 08:00-09:30 (förbokas senast dagen innan om du inte har frukost inkluderad i din logi)

Lunch serveras 12:00-14:30

Middag serveras 18:00-21:00

VÅR & HÖST (30 April-19 Juni samt 18 Augusti - 3 November)

Under vår och höst tar vi emot konfererande grupper, större guidegrupper och vi anordnar olika events på ön.

För mer information, kontakta oss då på fortet@antrophia.se eller 08-273372

Följ oss på sociala medier

Följ oss på sociala medier för att se mer av vårt arbete och våra spännande projekt.