Festligheter

Låt er omfamnas av skärgårdens lugn och låt oss ro om er en stund. Oavsett om du anordna en sextioårsfest, släktkalas, sommarfest eller rentav ett bröllop. Hos oss så finns enorma möjligheter och få begränsningar. Vi arrangerar festen utifrån dina önskemål!

animated arrow white
Fest och Bröllop

Vi hjälper er givetvis att ordna det mesta på plats, allt från mat och dryck till musik och roliga aktiviteter. 

Siaröfortet passar för festligheter och sällskap upp till 80 personer. Vill ni att festligheterna avslutas med övernattning och god gemensam frukost med alla gästerna. Då övernattar ni i vårt vandrarhem med plats för upp ca 40 personer i Skärgårdspensionatet. Vill ni ta er till fastlandet eller annan tillflyktsort efter festligheterna så har vi båtar på ön som kan ta er iland. 

På Siaröfortet roar ni er i restaurangen i den gamla logementsbyggnaden från 1916. De större sällskapen rekommenderas sittning i vårt nybyggda festhus. Här dukas det med upp till 80 personer. Givetvis finns ljudanläggning att tillgå för den som vill bjuda upp till dans efter middagen. 

Passa på att abonnera vår bastu/relax nere vid havets kant under er vistelse. Kanske en av skärgårdens bästa. Bli varm ända in i märgen innan ni tar ett styrkande dopp i Östersjön. Låt er ta del av det god även här nere. Dryck och tilltugg från restaurangen hittar givetvis ner om ni önskar. Addera en spännande guidad visning i bergets inre och lockas in i öns mystiska värld. 

Vi välkomnar mindre till medelstora sällskap som vill omfamnas av skärgårdens lugn och samtidigt låta sig bli omhändertagen och bara njuta och ägna sig åt sina gästerna. 

Vår bokning utgår från era behov och skräddarsyr en lösning som passar just er. 

En plats mitt i skärgården det vilar historisk mystik över men som samtidigt är förförande vacker. Ön väntar på att just du skall upptäcka den. 

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkopplar vi omgående.

Kontakta oss

Följ oss på sociala medier

Följ oss på sociala medier för att se mer av vårt arbete och våra spännande projekt.