Konferens

En reträtt för nya tankar och idéer

animated arrow white

Låt er inspireras i magisk skärgårdsmiljö

Siaröfortet, beläget en bit utanför Stockholm i dess underbara skärgård. Detta gör att storstadsstressen lämnas bakom och man kan fokusera på det viktiga. Ett ställe som passar utmärkt för så gott som alla typer av konferenser och möten. Här får ni det viktiga sagt samtidigt som ni tillåts ladda batterierna för nya utmaningar. 

Här möter naturen havet och i symbios med kulturen och de bekvämligheter som erbjuds ger vi på Siaröfortet er chansen att konferera i en kreativ och stimulerande miljö. Tillsammans med god mat, charmigt boende och aktiviteter ger vi er förutsättningarna till en lyckad konferens och möjligheter att nya ideér föds.

Låt er omfamnas av skärgårdens lugn och låt oss ro om er en stund. 

Vi välkomnar mindre till medelstora grupper som söker en lugn och inspirerande miljö i Stockholm med omnejd. 

Vår bokning utgår från era behov och skräddarsyr en lösning som passar just er. 

En plats mitt i skärgården det vilar historisk mystik över som samtidigt är förförande vacker. Ön väntar på att just du skall upptäcka den. 

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkopplar vi omgående.

Skärgårdskonferens

Pris: från 2125kr/person exkl. moms

Detta ingår: Sjötaxi t/r från Östanå Färjeläge, fm.fika, lunch, em.fika, 3-rätters middag, frukost samt boende i pensionatet.

Kaffe paus konferens
Bordshockey tunering

Aktiviteter

Lek föder kreativitet

Skärgården lockar till en lugn och avslappnad vistelse. Men har ni tröttnat på allt kaffe, kreativt arbete och slappande i hängmattan så kan ni givetvis förgylla er konferens med aktiviteter hos oss. 

Konferenshus

Pris från 2150kr

Om ni önskar avskildhet och bekvämlighet har ni möjlighet att hyra in er i vårt konferenshus. Här finns Projektorer, whiteboard och blädderblock till ert förfogande. Eller kanske vill ni möblera med sköna fåtöljer kring braskaminen. Huset går även att dela av om man vill dela upp sig i mindre grupper. 

Uteplats konferens och festhus
Rum i Siaröfortet skärgårdspensionat

Rum

Här erbjuds upp till 37 personer ljuvlig nattsömn

När ni fyllt på era kroppar med kreativ energi och förmodligen njutit av skärgård och god mat är det skönt att kunna vila ut över natten. Siaröfortet Skärgårdspensionat erbjuder er skön nattsömn i charmiga rum i den gamla logementsbyggnaden från 1916. Här får ni bäddar i 2-bäddsrum eller 4-bäddsrum. Mot tillägg erbjuds givetvis också enkelrum om det föredras. 

Maten

I Siaröfortet Skärgårdskrog serveras ni rustik mat i historisk miljö. Njut av vällagad mat av fina råvaror. Samtliga måltider avnjuts i restaurangen. 

Förgyll gärna konferensen med en Ost & Vinprovning i berget eller en Charkbricka till bastun.

Resa med Siaröfortet Sjötaxi

Ta er hit

Siaröfortet Sjötaxi med plats upp för till 98 passagerare

Ni blir hämtade med båt vid Östanå Färjeläge där där ni enkelt ställer bilarna på en stor parkering i anslutning till vattnet. 

Givetvis kan ni även bli hämtade på andra platser om så önskas. 

Bokningsförfrågan för snabb offert

Följ oss på sociala medier

Följ oss på sociala medier för att se mer av vårt arbete och våra spännande projekt.